4.07.2007 г., 8:35 ч.

Любов си,нали? 

  Поезия
495 1 5
Дари ме с онази
"Во веки веков!",
а не ежедневната,
бърза любов.
Любов си, нали?
Ярка, красива -
досущ като изгрева,
сълзите изстрила,
топла усмивка.
Намери ме.
С нежност.
Закрила дари ми.
Днес и утре...
започват
с твоето име.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??