Jul 4, 2007, 8:35 AM

Любов си,нали? 

  Poetry
521 1 5
Дари ме с онази
"Во веки веков!",
а не ежедневната,
бърза любов.
Любов си, нали?
Ярка, красива -
досущ като изгрева,
сълзите изстрила,
топла усмивка.
Намери ме.
С нежност.
Закрила дари ми.
Днес и утре...
започват
с твоето име.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??