9.09.2009 г., 22:22 ч.

Любов си, нали? 

  Поезия » Любовна
870 0 8

Кой си ти?
Докоснал с върха на своите пръсти
най-фините струни на моята нежност,
събрал топлината ми в длани
и сътворил с дъха си мека безбрежност.

Кой си ти?
Укротил буйните речни талази
в ромон и шепот на мъдра вода,
загърнал ме в пищна роба атлазена,
запалил не огън, а чудно сияние.

Кой си ти?
Споделил с мен мига си копнежен,
подчинил непокорното време
и по някакъв странен закон
свалил и своето и моето бреме...

Кой си ти?

Любов си!

Нали?

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??