13.06.2007 г., 17:59 ч.

ЛЮБОВЕН БЛЯН 

  Поезия
615 0 2

Небето като морето е синьо в сърцето,

ни облак, ни полъх застрашава тоз рай,

тревата зелена ухае косена,

а аз за теб си мечтая, само за тебе, ти знай!

 

Слънцето усмихнато гали ме нежно

със своите топли и руси коси,

а птиците шепнат ми тихо, напевно:

И той за теб си мечтае, но далеч е, уви!

 

Ето там детелина четирилистна

ах, знам, това е знакът желан –

тя щастието ми предсказва,

щастие, родено от любовния блян!

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??