27.05.2008 г., 15:32 ч.

Любовна так-тик(а) 

  Поезия » Любовна
2017 0 49

 

 

                                        На Ели

 

 

так-тик

 

стрелките

се завъртат

наобратно

 

так-тик

 

по циферблата

на живота

озъбени муцуни

превръщат

себе си

в усмивки

 

так-тик

 

когато

времето

погледне

през очите ми

 

так-тик

 

и види

теб

 

 

 

 

© Радослав Смилков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??