May 27, 2008, 3:32 PM

Любовна так-тик(а) 

  Poetry » Love
2018 0 49

 

 

                                        На Ели

 

 

так-тик

 

стрелките

се завъртат

наобратно

 

так-тик

 

по циферблата

на живота

озъбени муцуни

превръщат

себе си

в усмивки

 

так-тик

 

когато

времето

погледне

през очите ми

 

так-тик

 

и види

теб

 

 

 

 

© Радослав Смилков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??