28.09.2014 г., 21:55 ч.

Любовни сезони 

  Поезия » Любовна
517 0 7

За теб искам да съм четири сезона,

всеки красив и много различен,

годишни сезони живеят в мене

и всичките искам ти да обичаш.

 

За теб искам да съм бялата зима,

снежна, красива и пухкаво-чиста,

снежинки в очите ми нека да има,

до сърцето ти нежно ще направя лавина.

 

За теб искам да съм цветната пролет,

уханна, зелена, слънчева, мила,

нов живот в тебе нека да вливам,

с усмивки и нежност ще те обливам.

 

За теб нека бъда топлото лято,

горещо, копнежно и по детски игриво,

с моята страст искам да те запаля,

любовен пожар между нас нека да има.

 

За теб ще бъда и златната есен,

плодородна, вълшебна, листопадна и жива

и вместо есенен дъжд пак да изливам,

аз много обич върху теб ще изсипвам.

 

Годишни сезони живеят в мене,

четири сезона, уж толкоз различни,

тези сезони любовни наричам

и всички по равно тебе обичат!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички от цялото си сърце!
    Много ме зарадвахте с положителните си коментари!
    Поздрави на всички!
  • Твоята любов е толкоз чиста истинска докостваща не само сърцето но и цялата прелест на света!Сърдечни поздрави!!!
  • Пламена, желая ти цялото щастие на света!
    Творбата тие много красива и истинска!
    Поздрав и хубав ден!
  • може и като петия сезон - любов до дупка!))
  • Ах тия нежни лавини всичко помитащи!
  • Хубаво е, Пламена!
    Много образен и обичен стих.
    Поздравления!
Предложения
: ??:??