За теб искам да съм четири сезона,
всеки красив и много различен,
годишни сезони живеят в мене
и всичките искам ти да обичаш.
За теб искам да съм бялата зима,
снежна, красива и пухкаво-чиста,
снежинки в очите ми нека да има,
до сърцето ти нежно ще направя лавина.
За теб искам да съм цветната пролет,
уханна, зелена, слънчева, мила,
нов живот в тебе нека да вливам,
с усмивки и нежност ще те обливам.
За теб нека бъда топлото лято,
горещо, копнежно и по детски игриво,
с моята страст искам да те запаля,
любовен пожар между нас нека да има.
За теб ще бъда и златната есен,
плодородна, вълшебна, листопадна и жива
и вместо есенен дъжд пак да изливам,
аз много обич върху теб ще изсипвам.
Годишни сезони живеят в мене,
четири сезона, уж толкоз различни,
тези сезони любовни наричам
и всички по равно тебе обичат!
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Много ме зарадвахте с положителните си коментари!
Поздрави на всички!