15.02.2012 г., 22:43 ч.

Любовно чувство 

  Поезия
1037 0 5

Поглеждам през прозореца, но теб те няма...

 Минават само хора и коли.

Душата ми замести празна яма

с две тъй далечни и сами души.

И стана ми като по навик

бележки да оставям с текст "... ЛЮБОВ...".

Горчи ми вече всеки залък и всеки изгрев,

залез нов.

Прибирам се отново тук и ми е пусто.

Захвърлям якето встрани.

Поглеждам през прозореца с любовно чувство,

но вън минават само хора и коли.

© Пенка Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??