13.06.2016 г., 8:32 ч.

Любовта на двама поети по душа... 

  Поезия » Любовна
327 1 5

Любовта на двама поети по душа...

 

Двама поети един в друг

безумно влюбени

между стиховете, книгите и писмата-

разменят си сбъднати мечти

и спазени обещания...

И в един и същи сън се вливат,

осезаващи пространствата и пътеките,

и тръгват те несломимо и смело

напред по пътя на истинската истина...

***

Обединява ги завинаги това чувство-

любовта към живота и поезията;

към звездите и луната 

и лъчите на слънцето;

магията на всяка една среща между

погледите и усмивките...;

рисува той лицето и в себе си,

а тя щом засвири на пианото 

нотите чувства чрез него,

докато с китарата някой уличен музикант

възпява любовта в душата им...,

любовта към всичко

всеки ден и всяка нощ...

***

Влюбеното им сърце

за тях е жива хартия.

Перата им композират 

и танцуват щастливи!

Вечно хванати са за ръце

и в радост и в болка;

и нищо и никой

никога вече не може

да ги раздели...!

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лили, и теб те има! Истинската истина - много яко.
  • "Влюбеното им сърце
    за тях е жива хартия"

    Съкровище и красота!
    Браво!
  • Благодаря ти, Звездичке...!
    Трогна ми сърцето!
  • Втората част е най... Толкова много чувства влагаш, чак понякога се чудя дали не се чувстваш празна след написване на стихотворение... За щастие, всяка следваща твоя творба ми дава отговор... Уникално е, поздравления!
Предложения
: ??:??