Jun 13, 2016, 8:32 AM

Любовта на двама поети по душа... 

  Poetry » Love
365 1 5

Любовта на двама поети по душа...

 

Двама поети един в друг

безумно влюбени

между стиховете, книгите и писмата-

разменят си сбъднати мечти

и спазени обещания...

И в един и същи сън се вливат,

осезаващи пространствата и пътеките,

и тръгват те несломимо и смело

напред по пътя на истинската истина...

***

Обединява ги завинаги това чувство-

любовта към живота и поезията;

към звездите и луната 

и лъчите на слънцето;

магията на всяка една среща между

погледите и усмивките...;

рисува той лицето и в себе си,

а тя щом засвири на пианото 

нотите чувства чрез него,

докато с китарата някой уличен музикант

възпява любовта в душата им...,

любовта към всичко

всеки ден и всяка нощ...

***

Влюбеното им сърце

за тях е жива хартия.

Перата им композират 

и танцуват щастливи!

Вечно хванати са за ръце

и в радост и в болка;

и нищо и никой

никога вече не може

да ги раздели...!

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Лили, и теб те има! Истинската истина - много яко.
  • "Влюбеното им сърце
    за тях е жива хартия"

    Съкровище и красота!
    Браво!
  • Благодаря ти, Звездичке...!
    Трогна ми сърцето!
  • Втората част е най... Толкова много чувства влагаш, чак понякога се чудя дали не се чувстваш празна след написване на стихотворение... За щастие, всяка следваща твоя творба ми дава отговор... Уникално е, поздравления!
Random works
: ??:??