9.02.2009 г., 11:19 ч.

Любовта понякога 

  Поезия » Любовна
987 0 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

не падат звезди

 

 

и е светло

 

 

луната се прави на бяла

 

 

а знам че са сини реките

 

 

и бели

 

 

и сиви

 

 

кафяви

 

 

със теб бяха ранни звездите

 

 

в отломък

 

 

от тънко небе

 

 

което е всичкото

 

 

зримо

 

 

и тайно

 

 

и от сърце

 

 

където горим

 

 

непростимо

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??