24.01.2017 г., 16:20 ч.

Любовта се пие на глътки 

  Поезия » Еротична
1039 1 6

 

Любовта се пие на глътки
/Свидна/

 

Не, не спя и дъхът ти улавям,
Боже Господи, аз се топя!
Твоят шепот е тих и сподавен,
и жарава е – как да заспя?!

 

Страст безумна залива греха ни,
а нощта от любов подивя,
ти рисуваш със устни уханни,
а кръвта ми съвсем подлудя.

 

Впила поглед, мрака разкъсвам,
ненаситното време се спря,
твоя поглед по мене се кръсти,
а сърцето в гръдта ми замря.

 

На небето луната се крие,
от желание стене нощта,
любовта си на глътки ще пием,
тъй се пие пред Райска врата!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??