26.09.2009 г., 18:47 ч.

Любовта умря... 

  Поезия
501 0 4
Любовта умря днес.
Или може би вчера.
Не знам.
Над мен се спуска
мъка.
Защо живея?
Да, защо живея?
И чух звука
на собствения си
глас.

Усмихнах се
на малката
искрица.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??