Като истинска кралица
на горещата савана,
всяка прелестна лъвица -
се има за богоизбрана.
Тя - не проси за внимание.
Тя - го има по закон.
И го счита за призвание -
да извоюва своя трон.
И току-така не можеш
да и пуснеш кръв.
Че във лъвско ложе -
влиза само лъв.
© Таня Гулериа Всички права запазени
Има нещо вярно. И в зодиакална солидарност, замълчавам за невярното.