14.07.2016 г., 10:37 ч.  

'Ма мно'о ясно!... (18+) 

  Поезия » Хумористична
523 0 3

'МА МНОГО ЯСНО!... (18+)
Р.Чакърова 

 

Обичам шоколад. Банани също. 
Шампанско, ягоди, луканка... 
Да ям, да пия...('ма да не повръщам!)...
Да пазарувам. Да лежа на сянка... 


Фризьорските салони ги обичам! 
И по масажните си падам, няма как... 
Да правя нищо адски най-обичам! 
И утре да е пак така, и пак... 


Пък как обичам да се нагримирам!... 
Да се накурвя, значи, дет' се казва! 
Убийствено да се напарфюмирам 
и да се блещят в пищната ми пазва! 


Ега ти кефа!  Супер - мега - яко!!!
И к'во коланче съм си натъкмила... 
Към пет съм вече на шотландско мляко 
и общо взето - рибата избила! 


Та... С други думи - хич не се оплаквам. 
Аман от селяни със скъсани опинци... 
Не схващат ли (тъпаци!), че очаквам 
(естествено и мно'о ясно!) - Принца!!??!!... 

 

Лондон 2016 '
 

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тук имаше един коментар... Хм... Иска ми се да има горе заглавие. Защо трябва да има звездички? Поздрав за стихотворението!
  • !
  • Готино стихо
Предложения
: ??:??