22.06.2012 г., 10:42 ч.

Мадона 

  Поезия » Друга
436 0 2

Когато мама си отиваше

със укор ням и в самота,

в застиващите ù зеници

потрепваше една сълза.

 

Една сълза изплака мама.

Животът ù във нея се събра,

а надвечер, когато мръкна,

безмълвно си отиде от света.

 

Разплака се небето от тъга.

Изгря звезда на небосклона

и там остана ярко да блести

с лика на мама - моята мадона.

© Екатерина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??