22.02.2013 г., 16:09 ч.

Мафията победи 

  Поезия » Гражданска
537 1 2

                                                          Мафията победи

                                                                          

                                                        Тя успя! Виктори!??

                                                        Мафията победи!

                                                        Цял един народ

                                                        стана жертва 

                                                        на тоя комплот,

                                                        в който бяха

                                                        пожертвани децата

                                                        да прикрият

                                                        на мафията лицата.

                                                        Стига братя!!!

                                                        Стига кръв,

                                                        стига скачане

                                                        със злобна стръв!

                                                        Нека да седнем,

                                                        да се разберем,

                                                        а на изборите

                                                        да я изметем!                         

                                                        

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??