"I am your stranger! Jump!"
Кой си ти?! Внезапно появи се,
а сърцето ми е вече твое.
"И с мечтите - каза ми - прости се.
Устроени са да са само мои."
Кой си ти, магьосник таен,
елексир любовен сътворил?!
Неповторима съм във твоите длани,
необясними чувства в мен разкри.
Кой си ти и как така неканен,
нахлуваш в изгрева и здрача ми?!
И как така намирам, че е странен,
но странно-близък твоя начин?!
Погледът ти диво ме разстрелва,
и без да искам, вече те обичам.
И без да мисля, мислите ми смело,
като на жрец, докрай ти се обричат.
И без да трябва само тебе търся,
едва докосната, съм вече пристрастена.
Едва изречена, звуча разтърсващо,
помислена, се сбъдвам прекалено.
Кой си ти и колко време имам?
Да те обичам и да не мога без...
Познавам те почти една година...
Но кой си ти, не зная и до днес?!
© Мойра Всички права запазени
Хареса ми!
Много!!!