Jun 6, 2007, 1:59 PM

?! МАГ 

  Poetry
1222 1 16
 

 "I am your stranger! Jump!"


Кой си ти?! Внезапно появи се,

а сърцето ми е вече твое.

"И с мечтите - каза ми - прости се.

Устроени са да са само мои."

Кой си ти, магьосник таен,

елексир любовен сътворил?!

Неповторима съм във твоите длани,

необясними чувства в мен разкри.

Кой си ти и как така неканен,

нахлуваш в изгрева и здрача ми?!

И как така намирам, че е странен,

но странно-близък твоя начин?!

Погледът ти диво ме разстрелва,

и без да искам, вече те обичам.

И без да мисля, мислите ми смело,

като на жрец, докрай ти се обричат.

И без да трябва само тебе търся,

едва докосната, съм вече пристрастена.

Едва изречена, звуча разтърсващо,   

помислена, се сбъдвам прекалено.

Кой си ти и колко време имам?

Да те обичам и да не мога без...

Познавам те почти една година...

Но кой си ти, не зная и до днес?!

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??