1.09.2009 г., 21:21 ч.

Магазин 

  Поезия » Друга
515 0 1

Живеем живот на промоция

в лъскаво-жълта игра;

безкрайни години гаранция

за щастие има сега.

 

Спестявах от своите чувства

да имам богата съдба;

отдаден на ново изкуство,

продадох си и младостта.

 

Любов ще си купя на кредит,

с лъскави, нови гърди;

в оловно-бетонени сгради

щастие кой прегради?

 

В екрана застинали хора,

родени от жива скала,

мамят света без умора,

на злото отдават хвала.

 

Душата ми днес магазин е -

предлагам сълзи на килограм

и само за Нова година

четвърт любов ще ви продам.

© Златко Тошков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??