13.02.2009 г., 18:10 ч.

Магнетично привличане 

  Поезия » Любовна
845 0 11

              "В другите се влюбвам
              и разлюбвам бързо,
              но тебе няма да разлюбя!"
                      /от писмо/


Над тебе аз летя
ефирна, бяла и лека...
От крилата ми звучат
хиляди струни от арфа.
На усмивката си нося Любовта.
Захласнат, със разтворени очи
ме съзерцаваш.
От Слънцето ми и Свободата
вдишваш...
Протягаш длани, за да ме докоснеш,
но нишката между нас се удължава.
"Любима, копнея те и те жадувам!...
Твой съм!"



В ореола ми ще влезеш
като Ангел!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??