"В другите се влюбвам
и разлюбвам бързо,
но тебе няма да разлюбя!"
/от писмо/
Над тебе аз летя
ефирна, бяла и лека...
От крилата ми звучат
хиляди струни от арфа.
На усмивката си нося Любовта.
Захласнат, със разтворени очи
ме съзерцаваш.
От Слънцето ми и Свободата
вдишваш...
Протягаш длани, за да ме докоснеш,
но нишката между нас се удължава.
"Любима, копнея те и те жадувам!...
Твой съм!"
В ореола ми ще влезеш
като Ангел!
© Латинка-Златна All rights reserved.
Желая ви щастлив ден и приятен уикенд!