8.03.2009 г., 4:15 ч.

Махмурлук? 

  Поезия » Друга
546 0 1

 

Спиш ли вече,

пластелиново човече?

Сънуваш ли, че вече

си някъде далече?

Сънуваш ли мрак,

играчко без крак?

Вдишваш ли спирт

в алкохолния си флирт.

В съня си си без бандерол.

А в деня ти само алкохол.

Чувам, бълнуваш насън,

терзаейки съзнанието, станало на трън...

© Росица Саси Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??