10.05.2024 г., 6:54 ч.

Май 

  Поезия » Друга
74 0 1

Небето синьо се усмихва.
То праща слънчеви лъчи,
и болката във мен затихва,
макар да капват две сълзи...

А Май е месец на мечтите.
Кажи какво си пожела?
Трепти ли в теб нагоре литвай,
до  край гони една мечта.

И слязъл долу на земята
с ухаен цветен аромат,
тя в теб е птицата крилата!
С миг щастие бъди богат!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??