May 10, 2024, 6:54 AM

Май 

  Poetry » Other
83 0 1

Небето синьо се усмихва.
То праща слънчеви лъчи,
и болката във мен затихва,
макар да капват две сълзи...

А Май е месец на мечтите.
Кажи какво си пожела?
Трепти ли в теб нагоре литвай,
до  край гони една мечта.

И слязъл долу на земята
с ухаен цветен аромат,
тя в теб е птицата крилата!
С миг щастие бъди богат!

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??