Герито е зле,
че отива на море,
казва, че било добре,
виждам аз - не е!
Там вълните са пенливи,
а желанията - игриви,
но оставя тук другари
и сълза в очите пари!
Жоро трябва да я чака,
дните мъка ще протака-
той е любовта голяма,
а без него радост няма!
-Не плачи бе,мило Гери,
няма друга да намери
и ще чака час по час
вест да пратиш от Бургас.
А когато се завърнеш,
с любов ще го прегърнеш
и с приятели добри,
ще празнувате по цели дни!
© Мария Всички права запазени