4.09.2007 г., 23:52 ч.

Майка съм, но още съм си щура... 

  Поезия
838 0 2
Ето, вече майка съм,
на четиригодишна дъщеря,
а още съм онази същата -
щурата, със лудата глава!

И всеки чуди ми се...
че съм толкоз дива,
а майка съм... и казват, че трябва
да съм кротка и добра...

Но как да бъда тиха и смирена,
когато все ми се живей...
Детето изненада ме и взе ми свободата,
е, не съвсем докрай!

А трябва да й давам пример...
на мойта малка дъщеря...
Е, мило, аз не мога да бъда
кротката жена...

аз просто съм си "дива мама" -
с неизживяна свобода!

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??