22.08.2004 г., 0:37 ч.

Mайната ти любов моя 

  Поезия
2243 0 5

Mайната ти любов моя,
в ден студен като тоя,
ти ми липсваш така,
а аз пак сам стоя,
защо не дойдеш при мен
не за месец,а за ден,
искам поне да те познавам,
на прегръдка да се надявам!


Намери ме!
Докосни ме!
Погали ме!
Целуни ме!


Коя си ти и как се казваш,
на чия любов ти се радваш?
Искам ти да си до мен
жадувам те нощ и ден!
Виждам ли те аз,кажи!
При мен ела и се покажи,
Ти и аз сме разделени сега,
не искам да живея повече така.


Хвани ме!
Стисни ме!
Прегърни ме!
Убий ме!


Живота ми вземи,
пътя към рая поеми -
там чакам те аз,
нека любовта пази ни нас!

© Рекси Рекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??