22.05.2014 г., 9:04 ч.

Maйски мед 

  Поезия » Друга
383 0 8

 


                       МАЙСКИ МЕД

 

                   Разпука се небето - късна слива,

                   и в клоните му рой пчели жужат.

                   В питите си майски мед налива.

                   И ставаш с две мечти и две пчели богат...

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??