20.07.2012 г., 11:20 ч.

Мак 

  Поезия » Друга
862 0 1

            Мак



Сред полята зелени

едно цвете заблестя.

Сред тревите засмени

ален мак разцъфтя.

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??