17.02.2007 г., 5:14 ч.

Макар и тъжно ... 

  Поезия
964 0 6

Макар и тъжно ...

 

На обичта ми гръб недей обръща!

Аз искам те, макар и да съм няма!

Не ще ти кажа – няма да посмея.

А ако с насмешка, груба, само си остана?

 

На обичта ми гръб недей обръща!

Аз тука съм, макар и да не знаеш!

Душата ми, отдавна неразбрана

за теб мечтае – нищо, че не знаеш!

 

На обичта ми гръб недей обръща!

Желанието в мен неистиво напира.

Ще те докосна тихо, няма да усетиш

и пак със мрака свой ще се покрия.

 

На обичта ми гръб недей обръща!

Аз никой съм – не ме познаваш.

Но спри за миг по пътя си безкраен:

Обърни се и ще те целуна, после ще
избягам: ще бързам да се скрия.

 

 

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??