23.03.2017 г., 20:46 ч.

Малечка-Палечка 

  Поезия » Гражданска
306 0 1

          Малечка-Палечка

 

Малечка-Палечка е едно българско момиче,

наглед малка като дете но с добро сърце.

Болна от малка от коварна болест една,                                                                                                живот в количка, да така се придвижва тя,

бори се всеки ден, не се предава никога.

Израсла не като другите деца, 

но с грижи и любов не е сама.

Реши тя, да дари своята коса,

да зарадва някой друг болен, като нея.

Да бъдем добри тя ни призова,

една малка дама с Голяма душа.

Да тя ще остане без своята коса.

без да се замисли за себе си сега.

Косата и ще бъде върху голата глава на болна жена.

Ще протегне своята ръка да помогне,

да вдъхне надежда Една, че останала е Доброта!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??