9.01.2011 г., 15:40 ч.

Малка черна рокля 

  Поезия » Еротична
2631 0 6

Малка черна рокля,

тежкият парфюм -

устните си мокря

и шептя наум;

пусната косата,

погледът зелен,

музика в душата,

бронзовият тен,

дрезгавата нотка

на възбуден глас,

мъркане на котка

и разнежващ джаз.

Роклята - на голо

се оказва тя,

„Да, това е соло,

точно песента!”

Малка черна рокля,

тежкият парфюм,

той сега ме стопля

и крещя наум!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??