15.04.2023 г., 16:06 ч.  

Малката кокичепродавачка 

  Поезия » Друга
191 0 0

До бляскавото бистро

момиче зъзне само,

по плочник тропа горко,

държи букетче едно,

че тате дезертира

и мама вегетира.

Нямащ на коя

цвете да даря,

оставих петорна цена,

възпрях да целуне ръка,

изплака умилна сълза,

на братче ще купи храна.

 

 

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??