3.09.2022 г., 14:48 ч.

Малките спънки 

  Поезия » Друга
341 0 0

Животът като вятър разпилява листата на земята, играещи роля на картите ти в ръката.

Сега шарения разпръсва се в небесата.

С чувство обзалагал си се до вчера как ще протекат нещата.

Изведнъж откриваш мястото си в играта.

И ако в мъглата ти все още си погълнат от идеята, загнездила ти се в главата;

продължиш да се втурваш подир светлината, която бяга ти надалеч като мечтата;

не склоняваш глава, когато пробият ризницата ти с шпага продълговата,

ще овековечиш надписа върху плочата на земята.

© Арт Оуен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??