26.06.2009 г., 12:17 ч.

Малко аз и много ти 

  Поезия » Любовна
519 0 3

                             Аз съм мъж - но пак момче,

                             макар и малко побеляло.

                             А ти жена - момиче още,

                             и  колко много млада .

 

                              С очи кафяви съм,

                              а твоите са толкоз сини .

                              И как усмивката те разкрасява,

                              без нея ти си все прекрасна .

 

                              Аз малко съм си тъжен,

                              а може би годините го искат.

                              Но знам как само ти умееш

                              тъй отведнъж да ме усмихнеш .

 

                              Не искам ролите да си смениме,

                              кафявото не може да е синьо.

                              И младостта не трябва да си тръгва,

                              ти винаги за мен ще бъдеш пролет.

© Любомир Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??