След работа си лягам, за да стана,
отново пак на работа да ида.
В мозъка ми, даже въшки няма,
започна да се пълни само с гниди.
Зациклен съм в машината Европа.
Приятели намирам си във нета.
На тях дъската също май им хлопа,
Божинов е легенда като Чехов....
Играта с топка, футбол е и точка.
Ванга ни е връзката със Бог.
С прогноза всеки мач дори започва,
какво, че е на Гришо Димитров?
Батерията често ме предава,
но новостите искам да следя.
Какво се случва в нашата държава,
когато аз работя и пуфтя...
Месинджъра пиука от айляци.
Аз моля се да стигна до креват.
Кому са нужни европейски знаци,
спокойствие които да крадат?
Контакта жив аз искам да запазя.
Искам да подишам свобода,
но на пазар без средства – съм прокажен...
Слагам точка за да си поспя!
© Валентин Йорданов Всички права запазени