3.07.2007 г., 12:51 ч.

Малък кръговрат 

  Поезия
856 0 25



                                   Влизам в теб
                                   с целувка.
               
                                   Излизам  във
                                   сълзичка.
                
                                   Изпиваш ме
                                   и пак ме връщаш .

                                   Отново със
                                   целувка.

                                   Твоя съм
                                   сълзичка.

                                   ............................








© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??