Jul 3, 2007, 12:51 PM

Малък кръговрат 

  Poetry
849 0 25



                                   Влизам в теб
                                   с целувка.
               
                                   Излизам  във
                                   сълзичка.
                
                                   Изпиваш ме
                                   и пак ме връщаш .

                                   Отново със
                                   целувка.

                                   Твоя съм
                                   сълзичка.

                                   ............................








© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??