Часът е два и двайсет.
Малък час в нощта.
Голяма дупка в мрака
На моята бяла душа.
Чакам те самичка
С цигара във уста
Чакам с отчаяние
В два през нощта
И си мисля колко странно
Връзката ни бе така
И си мисля – колко вярно
Беше вечно в два часа
Малък нощен час
Грамаден безнадежден глас
Малък нощен час
Не остана буквичка от „нас“
Чакам те през падащи сълзи
Помня всички падащи звезди
Чакам те в безлунна нощ
Останала без капка мощ
Чакам те от толкоз време
Никога не бе до мене
Щом бях погребана в сълзи
А самотата в мен пълзи.
Идваше след дъжд качулка
За да видиш празна люлка
Идваше със закъснение
Щом 02:00 е вече във забвение.
© Y. Panda Всички права запазени