15.04.2017 г., 9:17 ч.  

Мама те нарича 

  Поезия » Друга
259 1 0

             Толкова е Слънцето далече,

             а облаците сиви  са и чужди.

             Дъждът намокри всичко,

             и все вали, вали.

 

              Но, Ветре, ти лети,

              стигни до роден дом!

              До прозореца поспри,

              ще видиш моето дете!

 

 

             То книжчица чете и срича.

             Забравих го почти аз вече,

             но нека моите сълзи го пазят

             и наричат!

 

 

            Да бъде здраво то!

            Добрите хора да обича!

            Лети ти, Ветре, натам,

            лети, не спирай!

 

            12.06.2014

            Пловдив

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??