14.08.2005 г., 20:54 ч.

Мамо 

  Поезия
913 0 1

Беше трудно да напиша тези редове
но е време да се реша и да ти кажа
без повече излишни страхове,
че си за мене всичко, мамо!

Зная че не е било за тебе леко
да се грижиш за всяка една от нас.
И със сигурност било е тежко
да си до всяка всеки час.

Но ти беше и това е непосилно
почти за всеки, но за тебе не.
Да се бориш непрестанно
срещу нашите страхове.

Ако не си разбрала досега
сега е време и дано късно не е:
ще те обичам както и преди това
и ще имам нужда аз от тебе!




 

13.08.’05

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??