15.10.2019 г., 20:25 ч.

Маргарактус 

  Поезия » Хумористична
375 1 2

Бодлива си, ах колко си бодлива!
Отъркам ли се в тебе ще кървя!
Но знам - отвътре си красива.
Превързах се. Спокойно! Ще търпя...

 

От тръните направих ти корона.
Недей да съскаш, нямам страх!
Душичката ти е бонбона,
примесена с барутен прах.

 

Не стига, че си зла, ми и проклета!
Не ме сочи със таз' метла!
Не можеш скри, че си конфета.
Избухваш... после красота...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??