5.03.2013 г., 10:12 ч.

*Мартеничка 04.03.2013 

  Поезия » Любовна
417 0 0

Окичи ме с червен и бял конец -
подарих душата си червенобяла,
целувката остана ми като венец
на любовта, спонтанно долетяла.

Неописуемо ми е да те усещам -
изпълваш ме, та чак преливам,
радост по-голяма аз не срещам
от тази, с тебе да се сливам.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??