1.03.2013 г., 18:51 ч.

Мартенички 

  Поезия » За деца
428 0 7

    

 

                                  Мартенички

 

                                  Хайде днес, мило внуче,

                                  с мартенички да накичим

                                  кравичката и овцата,

                                  двете агънца, козата.

 

                                  Да накичим и дървото

                                  плод да дава и защото

                                  сянка да е лятно време,

                                  дядо ти когато дремне.

 

                                 Да накичим и котèто,

                                 да накичим теб - детето!

                                 Живи да сте, обичливи,

                                 здрави, весели, щастливи!

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??