1.03.2014 г., 12:48 ч.

Мартин и Баба Марта 

  Поезия » За деца
610 0 2

                     МАРТИН И БАБА МАРТА

 

С алени бузки

под шапка с папулка,

с розово носи

между очички - звезди.

 

Към двора крачетата

водят детето:

- Мартине, постой,

при мене поспри!

 

Много смешна баба,

с шарена пола,

мартеничка върза

на детската ръка.

 

- Здрав да си, Мартине,

и весело дете!

Мартин с Баба Марта

тропнаха хорце.

© Лордли Милордов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е целта, Ивон - усмивката
  • Ситуационно с двама знакови персонажи и динамично-завихрящ се финал! Усмихна ме!
Предложения
: ??:??