8.07.2009 г., 16:23 ч.

Маслено сърце 

  Поезия
1049 1 16

Нови хоризонти. Светове.
Заменят вече хора със роботи.
Сърце заменят с маслено сърце -
единствен прототип е днес Животът.

Мозък от бетон. Каква любов - 
за тебе всеки беше ме отписал.
Получовек, притиснат на легло.
Полуживот с полузабравен смисъл.

Но в мен гори масло. И без мотор.
Без закон от някаква машина.
Ти все така насам отправяй взор.
Гледай мен. 
                         И още ще ме има...



© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??