7.01.2008 г., 15:35 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
1031 0 6

Гостенка нечакана

тихо позвъня,

нежно ме целуна,

бързо отлетя...

 

Гостенка нечакана,

гостенка в съня,

гостенка безсънна,

гостенка - мечта.

© Диана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??