12.09.2013 г., 18:42 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
627 0 4

                 Мечта

 

Де да можех да Ви кажа,

някак аз да Ви покажа,

колко мъничко е нужно,

на човек да е щастлив!

 

Ще е нужно много време,

ние вси да разбереме,

че на всеки му е нужна

много мъничко - Любов...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??